HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Wat is huidverbetering?

Een gezonde huid is een huid die in goede conditie is, mooi glad en soepel, en goed in balans is. Wanneer je huidverbeterende behandelingen en producten combineert met een gezonde leefstijl verbetert de conditie van je huid en verminderen huidproblemen.

Hoe herken je een verminderde huidconditie?

  • Je huid is droog, schilferig en gevoelig voor oneffenheden
  • Je huid is rood en/of zeer gevoelig
  • Je huid vertoont onregelmatigheden
  • Je huid is vaal en dof van kleur

Huidverbetering: zo pakken wij dat aan:

  • Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Bij elke behandeling reinigen we je huid met een dieptereiniging. We stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen door dode huidcellen te verwijderen. We verbeteren de huiddoorbloeding en sturen daarmee meer zuurstof en voeding naar de cellen. We prikkelen de bindweefselcellen en stimuleren de aanmaak van collageen waardoor de huidstructuur verbetert en je huid gladder wordt. We pakken oneffenheden in de vorm van pigmentvlekken en overactieve talgklieren aan. Tussentijds gunnen we je huid rust en geven het de juiste voeding om te herstellen en nieuwe cellen en collageen aan te maken.

  • Huidverbeterende producten

We gebruiken alleen producten die effectieve en wetenschappelijk bewezen werkstoffen bevatten zoals Vitamine C, hyaluronzuur, retinol, retinal, salicylzuur, melkzuur en amandelzuur. Hiermee activeren we je huidcellen en bindweefselcellen. Onze producten bevatten geen schadelijke stoffen zoals parfum, water, parabenen en paraffine. Onze producten beschermen je huid tegen zon en milieu-invloeden.

Voor huidverzorging gebruiken wij Medik8. Voor make up gebruiken wij IDUN, een natuurlijke minerale make up.

  • Zelf goed zorgen voor je huid

Essentieel is dat je thuis de behandeling voortzet door je huid te beschermen, te voeden en te verzorgen met onze producten. Ook is een gezonde leefstijl met voldoende beweging, rust en goede voeding belangrijk voor een goede huidconditie. Als je rookt, probeer dan te stoppen. Wees ook matig met alcohol. Heb je veel stress? Bekijk hoe je dit kunt verminderen of zoveel mogelijk kunt vermijden.