Microdermabrasie

Met microdermabrasie verwijderen we met een apparaat de bovenste laag dode huidcellen. Je huid krijgt op deze manier een intensieve en zeer nauwkeurige peeling. Na de behandeling herstelt je huid zich binnen een paar dagen. Het gevolg is een mooie, gelijkmatige huidstructuur en verjonging van je huidcellen. Na elke behandeling zie je dus direct resultaat. Een behandeling duurt 45 minuten.

Hoe vaak microdermabrasie?
Je kunt kiezen voor een eenmalige behandeling of voor een reeks behandelingen in kuurverband. Denk daarbij aan 4 tot 6 behandelingen, met tussen de behandelingen een pauze van 2 weken. Microdermabrasie passen we niet tijdens zomermaanden toe. Door de zonnekracht en het aantal zonne-uren is deze periode namelijk niet gunstig voor het herstel van je huid.

Is microdermabrasie schadelijk?
Microdermabrasie is niet schadelijk. De dode huidcellen zijn opgebouwd in ongeveer 20 laagjes. Met microdermabrasie halen we slechts 3 tot 5 laagjes weg. We komen dus nooit bij de levende huidcellen. Tijdens de behandeling zuigen we je huid vacuüm, tegelijkertijd spuiten we micro-kristallen tegen je huid. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide, deze zijn onschadelijk voor je huid.

Wanneer microdermabrasie?
Microdermabrasie is effectief bij huidveroudering (het verfijnen van lijntjes) pigmentvlekken, een droge huid of een huid die wel een oppepper kan gebruiken.


Microdermabrasie  is heerlijk voor het oppeppen van de huid.  Mijn huid voelt wel eens droog aan. Maar met  microdermabrasie krijgt mijn huid een mooie glans, voelt zacht aan en krijgt een frisse uitstraling. Ik gebruik de dag- en nachtcrème. Overdag breng ik onder de dagcrème de heerlijke vitamine C serum of de glowserum aan.
Dat geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Fettje is zeer professioneel, het is heel prettig om bij haar in de stoel te liggen!

Rita van der Werf ( 50), Bakhuizen